Korporativni film kompanije Belimo

Kompanija Belimo sa sedištem u Švajcarskoj je globalni tržišni lider u razvoju, proizvodnji i prodaji terenskih uređaja za upravljanje sistemima za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju. Suštinu poslovanja kompanije predstavljaju senzori, regulacioni ventili i pokretači dempera. Kompanija je osnovana 1975. godine i zapošljava oko 1800 ljudi u više od 80 zemalja. Takođe kotira na švajcarskoj berzi SIX Swiss Exchange od 1995. godine.

Dosledna fokusiranost na potrebe tržišta i kupaca čini nas partnerom koji svojim kupcima pruža nenadmašnu dodatnu vrednost. CESIM metod orijentisan na kupca koji je kompanija Belimo razvila za optimizaciju tehnologije zgrada pomoću senzora, regulacionih ventila i pokretača dempera osigurava da naši proizvodi imaju veliki uticaj na komfor, potrošnju energije, sigurnost, ugradnju i održavanje u zgradama.

 

Korporativni film kompanije Belimo

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.