Inovacije u komforu, energetskoj efikasnosti i sigurnosnim rešenjima.

Belimo je globalni tržišni lider u razvoju, proizvodnji i marketingu pokretača za upravljanje sistemima klimatizacije, grejanja i hlađenja. Pokretači i regulacioni ventili čine osnovnu delatnost kompanije.

 

Belimo Misija

«Biti lider na tržištu predstavlja i obavezu i izvor motivacije».
P. Burkhalter, Predsedavajući

 

Cilj kompanije Belimo je da bude pouzdan partner širom sveta za svoje klijente, nudeći im dodatnu vrednost koju očekuju. Istraživanje i tržišno relevantne inovacije kao i brzo i prilagođeno izvođenje su ključni. Posvećenost, kredibilitet i pouzdanost karakterišu naše ponašanje.

Belimo isporučuje više od običnog proizvoda. Mi podržavamo naše kupce sa inovativnim, efikasnim i energetski optimizovanim rešenjima i donosimo uspeh i našim klijentima i nama. Blizu smo našim kupcima širom sveta, mi govorimo njihovim jezikom i mi ih razumemo. Sve što radimo daje im uverenost da su izabrali zaista najbolje.

 

Prezentacija kompanije

Prezentacija kompanije

Nagrade

Belimo slavi 40 godina

 

Belimo širom sveta

www.belimo.com

 

Belimo prodaje «peace of mind»

Testirane komponente sa sveobuhvatnim dodatnim proizvodnim uslugama.
 

5 year warranty Located around the globe Complete product range Tested quality Short delivery times Comprehensive support
5 godina
garancije
Zastupljenost
širom sveta
Kompletan
proizvodni
program
Provereni
kvalitet
Kratki rokovi
isporuke
Sveobuhvatna
podrška

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.