Više od običnog pokretača

Ako nam to zatražite, možemo da prilagodimo dužinu i tip kabla u skladu sa vašim potrebama. Da bismo sveli vaš napor na najmanju meru, dostavljamo vam unapred sklopljene pokretače koji su spremni za montažu na samom gradilištu. Ujedno možemo da vam dostavimo prilagođeni kabl sa kablovskim čaurama i/ili da ga opremimo priključnim konektorom po vašem izboru. Samim tim, možete da zaboravite na greške pri kabliranju i povezivanju. Ako to želite, možemo da se pobrinemo za parametrizaciju umesto vas. To u velikoj meri pojednostavljuje sklapanje i puštanje u rad na gradilištu i nudi vam rešenje koje se jednostavno montira.

 

Prilagođena rešenja za kablove i priključne konektore (e-brošura)

 

Vaš unapred montiran i ispitan sklop

„Činimo sve što je moguće da pojednostavimo montažne radove na gradilištu, skratimo vreme izgradnje i sprečimo moguće greške od samog početka“ – iz tog razloga, kompanija Belimo unapred izrađuje kompletne unapred montirane sklopove u skladu sa zahtevima klijenata, testira ih i po potrebi, obavlja parametrizaciju. Samim tim, dobijate spremne sklopove koji mogu da se montiraju direktno na gradilištu. Sada možete da zaboravite na građevinske zadatke na lokaciji, poput sečenja cevi na odgovarajuću dužinu, sečenja navoja i sastavljanja delova cevi, spojnih delova, pokretača, ventila, senzora i brojnih drugih komponenti.

 

Prilagođena rešenja za sklop (e-brošura)

 

Fleksibilna montaža

Ako nije moguće precizno utvrditi dimenzije sklopa i naročito cevovoda, onda možemo da vam ponudimo fleksibilne cevovode. To znači da ćete uvek imati odgovarajući deo za svaku montažu, čak i ako se uslovi na gradilištu mogu razlikovati.

 

Prilagođena i fleksibilna rešenja (e-brošura)

 

 

 

Više od običnih cevi i komponenti

Uštedite vreme i novac tako što ćete naručiti komponentu sa izolacijom. Na sklopu prikazanom sa desne strane sa Belimo 6-krakim ventilom i dodatnim senzorom protoka možete da primetite da je fabrički opremljen i izolacijom. Samim tim, neželjeno toplotno zračenje, kondenzacija i vreme montaže na lokaciji svode se na najmanju meru.

 

Prilagođena izolacija (e-brošura)

 

 

 

Izvanredna zaštita

Zahvaljujući neprekidnoj ekspanziji usluga, u mogućnosti smo da se upustimo u raznovrsne projekte. Regulacioni ventil prikazan na slici premazan je u skladu sa standardom DIN EN ISO 12944-C4. Ujedno možemo da ponudimo pomoć oko proizvoda sa kojih su uklonjene silikonske naslage.

 

Prilagođeni premazi (e-brošura)

 

 

 

Parametrizacija uređaja za KGH sisteme

Prepustite nama pripremu za puštanje uređaja za KGH sisteme u rad da biste na najmanju meru sveli vreme koje je potrebno za puštanje u rad i moguće izvore grešaka na gradilištu. Na prikazanoj slici možete da vidite primer parametrizacije ventila Belimo Energy Valve™.

 

Prilagođena parametrizacija (e-brošura)

 

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.