Baš ono što vam je potrebno, isporučeno na vreme

Kompanija Belimo nudi standardna rešenja za retrofit ugradnju i ona prilagođena zahtevima klijenata (RetroFIT), koja se dostavljaju u kratkom roku kako biste što pre ponovo uspostavili efikasan rad sistema za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju. Prednost ovih rešenje jeste minimalno vreme prekida rada. Naša rešenja za retrofit ugradnju se odlikuju kvalitetom i pouzdanošću. Samim tim, naši proizvodi vam pomažu da unapredite i osigurate dobre performanse KGH sistema i njegovo funkcionisanje bez potrebe za održavanjem. Ako niste pronašli ono što vam je potrebno u našem asortimanu standardnih proizvoda, možemo da vam ponudimo specijalna rešenja počev od višestrukog pakovanja veličine 1.

 

Sva naša rešenja za retrofit ugradnju

Video: RetroFIT custom solutions

Retrofit ugradnja po potrebi

U našoj radionici proizvodimo prilagođene spojne delove za vas. Sve je moguće. U ovom primeru možete da vidite adapter za montiranje Belimo pokretača na ventil drugog proizvođača. Belimo nudi kompletan paket sveobuhvatnih rešenja za ovu primenu, što podrazumeva da je kompanija Belimo izmerila, konstruisala i proizvela ovaj spoj. Spremno za montažu na gradilištu.

 

Prilagođena rešenja za retrofit ugradnju (e-brošura)

 

Aplikacija Belimo RetroFIT

Pomoću aplikacije Belimo RetroFIT možete da zamenite određene zastarele ili neispravne pokretače i senzore različitih dobavljača uređajima kompanije Belimo za sisteme grejanja, ventilacije i klimatizacije.

Aplikacija RetroFIT kompanije Belimo vas navodi kroz nalaženje odgovarajućeg zamenskog proizvoda u svega četiri koraka. Aplikacija je još jednostavnija za upotrebu zahvaljujući novoj funkciji optičkog prepoznavanja znakova (OCR, Optical Character Recognition). Uslikajte oznaku na neispravnoj jedinici. OCR softver prepoznaje i pretražuje relevantne tekstualne module u RetroFIT bazi podataka. Potrebno je da unesete još svega nekoliko informacija i porudžbina zamenskog dela biće završena. Aplikacija Belimo RetroFIT je dostupna na 12 jezika.

 

Prilagođena rešenja za retrofit ugradnju (e-brošura)

App Store

Google Play Store

Belimo alatka za retrofit ugradnju (verzija za desktop računare)

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.