Neprimetno integrisani.
Novi asortiman senzora kompanije Belimo.

Kompanija Belimo je globalni tržišni lider u razvoju i proizvodnji pokretača i regulacionih ventila za sisteme za grejanje, hlađenje i klimatizaciju (HVAC). Sada je započela novo poglavlje u istoriji kompanije dodavanjem inovativnog asortimana senzora u proizvodni program.

Senzori kompanije Belimo su osmišljeni tako da osiguraju najveći mogući kvalitet i pouzdanost, laku montažu i besprekornu kompatibilnost sa svim vodećim sistemima za automatizaciju zgrade i upravljanje njome (BACS). Obezbeđujemo široku lepezu proizvoda za terensku primenu. Samim tim, naš asortiman obuhvata senzore za merenje temperature, vlažnosti, pritiska, CO2 i isparljivih organskih jedinjenja (VOC) za spoljnu primenu, kao i za primenu u cevima i kanalima. Senzori kompanije Belimo ujedno su upotpunjeni prvoklasnom uslugom i podrškom.

 

Brošura: Belimo senzori – osnova komfora

Video: Novi asortiman senzora kompanije Belimo

Video: Instalacija Belimo senzora – asortiman senzora 22DT..

Sensors-home

Belimo merilo toplotne energije™ (TEM)
Jednostavniji obračun energije nego ikada pre.

Sertifikovana merila toplotne energije kompanije Belimo zadovoljavaju zahteve EN 1434 i poseduju potvrdu tipa u skladu sa Evropskom direktivom za merne instrumente 2014/32/EU (MID). Oni obezbeđuju validne podatke u svrhu fakturisanja, koji mogu da se koriste za direktnu naplatu kod zakupaca. Naša merila toplotne energije su takođe dostupna kao varijanta bez MID / EN 1434 potvrde. Oni mogu pouzdano meriti energiju, čak i kada je u vodi prisutan glikol. Oni mere automatski i kontinuirano sadržaj glikola u tečnosti, izjednačavaju ga i, na taj način, obezbeđuju pouzdano ultrazvučno merenje zapreminskog protoka. To za rezultat ima precizno utvrđivanje toplotne energije. Belimo merila toplotne energije™ su dizajnirana kao uređaji za višestruku primenu, t.j. mogu da se koriste kao toplotna merila, rashladna merila ili kombinovana toplotno/rashladna merila. Takođe mogu da se instaliraju u povratni vod ili u dovodni vod sistema. Primena i položaj pri montaži postavljaju se za ventil u toku postupka podešavanja korišćenjem pametnog telefona i Belimo Assistant App aplikacije ili korišćenjem laptop računara i već instaliranog veb servera.

 

Brošura: Belimo Energy Valve™ i Belimo Thermal Energy Meter™

TEM-home

Belimo Energy Valve™ sa merilom TEM
Udružujemo elemente koji pripadaju zajedno.

Usklađenost sertifikovanog Belimo Thermal Energy Meter™ i unapređenog Belimo Energy Valve™ omogućava transparentno upravljanje toplotnom energijom. Dva sveta upravljanja energijom i sertifikovanog merenja potrošnje energije i njene naplate sada su objedinjena. Precizno merenje i nadzor toplotnog protoka i potrošnje energije u sistemima za grejanje i hlađenje sa direktnim obračunom troškova zasnovanim na IoT primenom samo jednog uređaja. Nova merila toplotne energije sa MID potvrdom obezbeđuju veliku preciznost i pouzdanost, te omogućavaju jednostavan i efikasan obračun. Međutim, pouzdano merenje je samo početak. Belimo Energy Valve™ direktno kontroliše toplotni protok i optimizuje napajanje korisnika energijom. Zahvaljujući ovoj važnoj kombinaciji, Belimo ulazi u novu eru integrisanog upravljanja toplotnom energijom i povezuje ono što treba da pripada zajedno.

 

Brošura: Belimo Energy Valve™ i Belimo Thermal Energy Meter™

EV4-home

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.