Senzori protoka

Pouzdano merenje protoka ima važnu ulogu u ostvarenju maksimalne efikasnosti i uštedu energije pri korišćenju klimatizacionih sistema. U linijskim senzorima protoka kompanije Belimo primenjena je ultrazvučna tehnologija sa metodom prolaznog vremena koja obezbeđuje precizna i ponovljiva merenja protoka vode. Zahvaljujući kompaktnoj veličini i otpornosti na prašinu, oni su idealni za korišćenje sa hladnom vodom, vrućom vodom i mešavinom vode i glikola za klimatizacione sisteme na temperaturama u opsegu od -20 do 120 °C. Ovi senzori se proizvode od materijala otpornih na koroziju, čime se osigurava pouzdan rad i produžen radni vek.

 

Karakteristike

  • Mokra kalibracija u više tačaka osigurava preciznost i ponovljivost.
  • Patentirana logika kompenzacije temperature i glikola osigurava preciznost u čitavom opsegu temperature i koncentracije glikola.
  • Preciznost očitavanja od ±2% i ponovljivost od ±0,5% osiguravaju tačno i precizno merenje protoka.
  • Izuzetno kompaktna veličina: zahvaljujući maloj dužini ulaza od 5 x DN i bez ikakvih zahteva kada je reč o dužini izlaza, ultrazvučni senzor protoka kompanije Belimo može da se montira čak i u veoma ograničenom prostoru.
  • Niska potrošnja energije od 0,5 W omogućava uštedu energije i čuva kapacitet transformatora.

 

Serija proizvoda

Ultrazvučni senzor protoka (senzor zapreminskog protoka)

 

Tehnički podaci – senzori protoka

Brošura: Belimo senzori – osnova komfora

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.