Senzori temperature

Temperatura je jedna od najznačajnijih mernih vrednosti kada je reč o upravljanju zgradom. Precizna i pouzdana očitavanja temperature od suštinske su važnosti za optimalni komfor u zgradi i energetsku efikasnost. Sobni senzori, kao i senzori za spoljašnji vazduh, kanale i temperaturu cevi su projektovani za laku montažu i kompatibilni su sa svim najrasprostranjenijim sistemima za automatizaciju zgrade.

Sa proširenjem opsega proizvoda za vidljiva područja u prostorijama, Belimo nudi arhitektima estetski i bezvremenski dizajn, instalaterima omogućava brzu ugradnju, integratorima sistema lako puštanje u rad preko pametnog telefona, a krajnjim korisnicima prijatnu klimatizaciju u prostoriji.

 

Karakteristike

  • Raznovrsnost izlaznih signala, pasivni NTC i RTD, 0…5/10 V, 4…20 mA osiguravaju besprekorno povezivanje sa svim vodećim sistemima za automatizaciju zgrade na tržištu.
  • Sinterovani lak za zaštitu od vlage na svim senzorima za kanale, potapajućim senzorima i kablovskim senzorima štiti od kondenzacije, mehaničkog opterećenja i vibracija.
  • Belimo sobni senzori i radne jedinice u prostoriji imaju estetski, bezvremenski dizajn i omogućavaju lako konfigurisanje i dijagnostiku aktivnih uređaja putem NFC-a.

 

Serija proizvoda

Sobni senzori, spoljašnji senzori, senzori prosečne temperature u kanalu, kanalski / cevni senzori, nalegajući senzori, kablovski senzori, senzori za zaštitu od mraza.

 

Tehnički podaci – senzori temperature vazduha

Tehnički podaci – senzori temperature vode

Brošura: Belimo senzori – osnova komfora

Letak: Belimo sobne jedinice

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.