Senzori vlage

Upravljanje vlažnošću u zgradama je od ključne važnosti za komfor stanara. Osim toga, ono je važno za zaštitu infrastrukture zgrade, proizvodne procese, skladištenje robe i čuvanje muzejskih eksponata. Asortiman izdržljivih senzora za prostorije, kanale, spoljni vazduh i kondenzaciju projektovan je tako da omogući nadzor energetske efikasnosti i kompatibilan je sa svim glavnim BACS. Senzori visokog kvaliteta sa pouzdanim učinkom obezbeđuju visoku preciznost i mogućnost reprodukovanja. Senzori koji istovremeno regulišu temperaturu i vlažnost predstavljaju fleksibilno rešenje koje omogućava uštedu troškova.

Sa proširenjem opsega proizvoda za vidljiva područja u prostorijama, Belimo nudi arhitektima estetski i bezvremenski dizajn, instalaterima omogućava brzu ugradnju, integratorima sistema lako puštanje u rad preko pametnog telefona, a krajnjim korisnicima prijatnu klimatizaciju u prostoriji.

 

Karakteristike

  • Kapacitivni polimer senzor zasnovan na tehnologiji komplementarnog metal-oksid-poluprovodnika (CMOS) standardne preciznosti od ±2% relativne vlažnosti i sa dugoročnim odstupanjem od <±0,25% na koje ne utiču visoka vlažnost i kontaminanti. 
  • Višestruki senzor sa mogućnošću izbora izlaznih mernih vrednosti, kao što su relativna vlažnost, apsolutna vlažnost, entalpija i tačka rose. 
  • Sobni senzori kompanije Belimo imaju estetsku, vanvremensku konstrukciju i omogućavaju lako konfigurisanje i dijagnostiku aktivnih uređaja putem tehnologije bliske komunikacije NFC.

 

Serija proizvoda

Sobni senzori, senzori za spoljašnji vazduh, senzori za kanale i senzori za kondenzaciju.

 

Tehnički podaci – senzori za vlažnost vazduha

Tehnički podaci – senzori za kanale i senzori kondenzacije (za vodu)

Brošura: Belimo senzori – osnova komfora

Letak: Belimo sobne jedinice

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.