VAV sistemi:
Obezbeđuju individualni komfor i uštedu energije.

Koriste se u poslovnim i javnim zgradama, proizvodnim halama, komercijalnim objektima ili osetljivim radnim prostorima. Regulatori protoka, pokretači i senzori obezbeđuju optimalnu klimu u prostoriji pri minimalnoj potrošnji energije. Mogu se koristiti kao VAV-Compact ili kao VAV-Universal uređaji. Specijalni, kompaktni VAV uređaji dostupni su za distributivne kutije koje se koriste za kontrolisanu ventilaciju stanova. Eu.bac sertifikovani regulatori i fan-optimajzeri povećavaju nivo komfora u prostorijama i smanjuju potrošnju energije.

Video: Belimo VAV-Compact NFC. Još jedan korak napred.

Zaštita od požara:
Zaštita života i materijalnih dobara od vatre i dima.

Požari predstavljaju najveću potencijalnu opasnost za ljude i materijalna dobra u objektima. Efikasna zaštita od požara spašava živote u opasnim trenucima, pomaže u smanjenju materijalne štete i obezbeđuje nastavak rada kompanija. Najbolja zaštita od širenja požara i dima kroz ventilacione kanale je pregrađivanjem požara pomoću motornih požarnih klapni. Sistemi za odvođenje dima sa motornim dimovodnim klapnama obezbeđuju da evakuacioni putevi budu oslobođeni od dima.

Video: Novi pokretači požarnih klapni BFL i BFN.

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.