09-Air-Without-standard

Standardni pokretači

Belimovi pokretači dempera donose Vam proizvodni program sa jasno definisanim tipovima, dug vek trajanja i nisku potrošnju energije, kao i univerzalne komponente sa identičnim dodacima za različite veličine. Takav koncept štedi Vaše vreme i optimizuje troškove.

Technical Details
Brošura: Pokretači sa priključnim klemama.
09-Air-Without-fast

Brzi pokretači

Bilo da se radi o grejanju i hlađenju, ventilaciji, odsisavanju ili o VAV sistemima – Belimovi veoma brzi pokretači otvaraju i zatvaraju dempere i ventile najvećom brzinom i gotovo nečujno. Tako se trenutno obezbeđuje svež vazduh u proizvodnim pogonima, laboratorijama i drugim osetljivim prostorima. Robusni motori, reduktori i kućišta garantuju duži radni vek – čak i u najtežim uslovima. Automatska redukcija struje u mirovanju, kao i novo mehaničko blokiranje obrtnog momenta, smanjuju potrošnju energije na minimum.

Technical Details
Brošura: Q Series fast-running actuators. Better working atmosphere immediately.
09-Air-Without-linear

Linearni pokretači

Belimovi linearni pokretači postavljaju nove standarde: Jedinstveni u svojoj klasi guraju i povlače sve do 300 mm, tačno u milimetar ako je potrebno – bez dodatnih mehanizama kao kod drugih proizvođača. Tako se pojednostavljuje montaža i štedi budžet.

Technical Details
Brošura: LH and SH linear actuators. Efficient pull and thrust.

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.