10-Air-With-mech

Pokretači dempera sa mehaničkom zaštitnom funkcijom

Pokretači sa povratnom oprugom u opsegu od 2 do 30 Nm obrtnog momenta. Svi sa istim ožičenjem i istim načinom montaže! Kućište iz dva dela srednje veličine, ultrazvučno zavareni, ojačani sa čeličnim pločama, obezbeđuju čvrstinu i nepropustljivost. U slučaju nestanka napajanja, demperi i ventili se automatski vraćaju u predefinisani zaštitni položaj. To znači da su Vaši sistemi pouzdano zaštićeni od skupih oštećenja izazvanih mrazom, vodom ili parom.

Technical Details
Brošura: Novi pokretači sa povratnom oprugom NF/SF - Sigurni, snažni, pouzdani Brošura: Novi pokretač sa povratnom oprugom EF - Najsnažniji u svojoj klasi
10-Air-With-elec

Pokretači dempera sa elektronskom zaštitnom funkcijom

Jedinstveni rotacioni, veoma brzi i linearni pokretači sa “Controlled Power Off” funkcijom otvaraju nove perspektive u zaštiti sistema. Belimo patentirani SuperCap Management obezbeđuje sigurno punjenje i pražnjenje SuperCap kondenzatora. U slučaju potrebe oni napajaju uređaj sa dovoljno energije da se premoste kratkotrajni prekidi napajanja do 10 sekundi. U slučaju dužeg prekida napajanja oni će dovesti demper ili ventil u individualno predefinisani zaštitni položaj. To znači da se mogu sprečiti nepotrebni prekidi u radu, a ograničenja se mogu smanjiti.

Technical Details
Brošura: Novi SuperCap pokretači. Povećana zaštita sa «Controlled Power Off»

Ova web stranica koristi kolačiće.
Korišćenjem web stranice i daljom navigacijom na njoj prihvatate upotrebu kolačića. Detaljne informacije o primeni kolačića na ovoj web stranici možete dobiti ovde.